Eline en Dianne maart 2020

op .

Zaterdag 7 maart was het dan zover, onze (prinsessen) wensdag. Wat hebben we er naar uitgekeken, eindelijk even uit het ziekenhuis en even een hele dag voor onze twee meiden. ‘s Ochtends zouden we opgehaald worden en ja hoor, rond 12.00 klonk het opgewonden, ‘mama, papa, een hele grote witte auto!’ We werden door een prachtige witte limousine opgehaald en werd er ook nog voor ons speciaal de rode loper uitgerold. Er was zelfs een echte lakei bij. We hoefden niet ver te rijden, naar het theater.

Daar werden we ontvangen met een mooie gedekte tafel met allemaal lekkers voor de meiden, en er was zelfs een speciale taart voor ze gemaakt in hun lievelingskleuren! Nadat we al heel wat van het lekkers gesnoept hadden, mochten we naar een kleedkamer van de artiesten, daar kregen de meiden hun speciale Doornroosje jurk aan. Dezelfde jurk als Doornroosje in de musical aanheeft. Ook werden ze geschminkt, en kregen ze een mooie kroon om het helemaal af te maken. Daarna moesten we even een tijdje wachten, maar dat was helemaal niet erg want de meiden snoepten lekker door. Ze waren zo blij met hun mooie prinsessenjurk, en ze voelden zich echt heel speciaal.

Een hele mooie verrassing was dat we allemaal backstage mochten kijken en kennis maken met de artiesten. Ze mochten zelfs op de decorstukken staan, wat waren ze onder de indruk. Daarna mochten we de show bekijken, en wat was het fantastisch! Wat hebben we enorm genoten. Het was zo ontzettend mooi, leuk en gezellig, het was zo fijn om even een dag ‘eruit’ te zijn en de meiden te zien genieten. Die vrolijke blijde snoetjes, wat hebben we daarvan genoten. Lees meer.

Na de show nadat iedereen weg was kwamen alle artiesten nog een keer langs, en kregen ze hun handtekeningen. Daarna werden er nog pannenkoeken gebracht om het feestje helemaal compleet te maken. En als laatste verrassing kregen de meiden en ons zoontje nog een mooie tas met cadeaus. Wat een fantastische dag was het! We hebben allemaal genoten, en nog geregeld denken we eraan terug, en kijken naar de foto’s. Want na deze dag, kregen we ook nog twee mooie fotoboeken cadeau van de wensdag.

Wat geweldig dat er mensen zijn die dit vrijwillig in hun eigen tijd regelen en mogelijk maken. Wat was het fijn voor onze meiden dat het na 8 maanden lang in het ziekenhuis met hun broertje een dag lang even om hen alleen draaide. We willen iedereen bedanken die deze dag voor ons mogelijk heeft gemaakt, in het bijzonder Ria, en lakei Daniëlle, maar we vergeten ook nooit ‘onze zuster Manon’ die ons hiervoor opgegeven heeft. We zijn dankbaar en hebben hele mooie herinneringen aan deze dag. 

 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input