Siem - juli 2020

op .

Zondag 26 juli was het feest 🎉in Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Siem is dol op de hondjes Woezel & Pip. Helemaal speciaal voor Siem traden de vrolijke hondjes op met een heuse minishow met vrolijke liedjes.

De Sliedrechte pers was aanwezig. Citaat uit het persbericht:

'Samen met zijn ouders en familie genoot Siem van een gezellig acteer- en liedjesspektakel. 🎼Het begon al spannend met een rondrit in een lange witte limousine. Siem werd als VIP afgezet bij het zalencentrum waar de volgende verrassing op hem wachtte.

Vol verbazing kwam hij de zaal binnen, waar veel gekleurde ballonnen 🎈🎈zijn aandacht trokken. Een feestje begint uiteraard met taart 🍰 , er was een heerlijke Woezel & Piptaart, alle gasten kregen een stukje! De ogen van Siem straalden toen Woezel & Pip de zaal binnenkwamen. De hondjes gaven een geweldige show en zongen vrolijke liedjes. Na afloop kreeg Siem ook nog cadeautjes van Woezel & Pip, toen was het feest helemáál compleet!'

Siem was de dag erna, dus gisteren, ook nog jarig (5 jaar)🎉. (Gefeliciteerd Siem!) Deze feestelijke middag was dus al een heel bijzonder verjaardagskadootje.

Het was een super mooie dag! Heel veel dank aan iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt.

Lees hier het complete persbericht: https://sliedrecht24.nl/stichting-lach-voor-een-dag-verzorgt-geweldig-feest-voor-siem/

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input