Nanne - augustus 2020

op .

We werden geheel onverwachts uitgenodigd voor een VIP verwendag voor Nanne. We mochten als gezin naar Avonturenboerderij Molenwaard.

De limousine reed om 9:15 uur voor, de kinderen waren helemaal overdonderd en blij. Dit omdat wij niets verteld hadden. We werden super ontvangen door onze chauffeur van de dag, Hennie. Hij reed ons naar plaats van bestemming. Onderweg op een mooi plekje zijn we gestopt om de ‘champagne’ te poppen met zijn allen.

De kinderen vonden dit prachtig, echter zij hadden nog geen idee waar we heen gingen, maar bij aankomst viel het kwartje bij Nanne en Mikk direct, Fien en Teun!

Op het park werden wij ook opgewacht door lakei Amber en vrijwilligster Monique. En zo was het gezelschap van de dag compleet.

Het was echt een dag vol verrassingen. Zo was er een plek gereserveerd voor Nanne bij de voorstelling van Fien en Teun. Was er een heerlijke picknick geregeld en hebben we de show van Peppa Pig bekeken.

Tussendoor hebben de kinderen kunnen doen wat ze wilden. Met Junior in het span werden Nanne, Mikk, Lani en wij als ouders als echte VIPS door de boerderij gereden. Super leuk. En we genoten enorm. Aan het einde van de dag werden Nanne, Mikk en Lani verrast met een rugtas vol leuke spulletjes.

Waar ik als moeder van Nanne een beetje gespannen de dag begon met de vragen in mij, ‘krijg ik de zorg voor Nanne geregeld? Hoe verloopt het? Gaan we de tijd wel vol krijgen? , die verdwenen zodra we aankwamen. Ondanks ik een 'control freak' ben in dit soort dingen kon ik het enorm makkelijk van me af laten glijden.

Ik kreeg heel snel door dat alles op ons tempo zou gaan, op Nanne haar tempo. Dit gaf een zeer prettig gevoel. Het draaide echt om Nanne en ons als gezin. Het was echt meer dan een Lach voor een dag. Dit was een Big Smile voor een dag.

Al met al, een zeer geslaagde dag. Waar we allemaal enorm hebben genoten. Hennie, Amber en Monique waren geweldig.

Als verrassing kregen we ook nog een fotoboek met alle foto's thuis gestuurd die Monique deze dag van ons heeft gemaakt. Hierdoor hebben we de dag nogmaals mogen beleven en kunnen we de herinneringen aan hand van foto's nog meer levend houden bij de kinderen.

Ongelooflijk bedankt voor deze topdag! Wij hebben het super fijn gehad.

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input