Elin - september 2020

op .

Eindelijk was het zover 19 september. Elins wensdag bij 'Lach voor een Dag'. Elin en haar 3 zusjes wisten alleen dat het een hele speciale dag zou zijn. Toen de deurbel ging en daar een echte lakei stond was dat best even spannend. Gelukkig wist de lakei al snel de meisjes op hun gemak te stellen en werd gekeken of iedereen aanwezig was. Gelukkig was dat zo en konden we met een echte limo op stap.

Onderweg lekker naar buiten kijken, filmpje kijken en lekker drinken. Toen we op de plek van bestemming kwamen, werden Fien en Teun al snel op de vlaggen gespot. Er zaten 4 enthousiaste meisjes in de auto.

Voor we langs de dieren gingen en lekker zouden gaan spelen, eerst nog in de VIP kamer eten. Aan de muur hingen 2 schitterende roze prinsessenjurken. Eén voor Elin en een kleine voor popje Pippa.

Want die gaat overal mee naartoe. Wat zag Pippa er mooi uit. Zelf de jurk aan doen was nog een beetje spannend.

Mmmmmm.... poffertjes, tosti's en liters limonade. Door naar de speeltuin en de dieren. De geitjes waren best spannend, maar gelukkig waren daar de lakeien. Met elkaar op de boot was ook heel leuk. Op bezoek bij Fien en Teun die alle tijd namen en lekker daarbij even iets snoepen.

Na even geslapen te hebben in de wagen, die Sandra speciaal die ochtend al vast was komen halen stond de koets klaar. Elin wilde dolgraag de jurk aan en die werd snel gehaald. Als een echte prinses werd ze rondgereden. Toen we aankwamen bij het plein stonden daar Fien en Teun te zingen en te dansen. Heerlijk gekeken en daarna nog even geknuffeld en high five gegeven. Toen kwamen de patatjes. En met gevulde buiken en een hele herinnering rijker met de limo weer naar huis. Daar was het al snel heel stil na een dag spelen.

Bedankt Sandra, Flavia, Larissa, Pieter en Emily en 'lach voor een dag' voor de mooie dag voor ons gezin.

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input