Jeroen - september 2020

op .

Foto Jeroen gesnedenVrijdag 25 september was het zover, Jeroen zijn wensdag, De hele week was hij al aan het aftellen en toen die vrijdag was het eindelijk zover. Jeroen stond al een paar uur van te voren te wachten tot de limousine de straat in zou komen rijden. En jahoor om 16:15 uur kwam hij. Jeroen was door het dolle heen. Superblij! En… er was niet 1 lakei bij maar zelfs wel 3!!! Zijn geluk kon niet op! Hij wilde eigenlijk met ze knuffelen maar helaas dat mocht niet vanwege de Coronatijd!

Na de kennismaking gingen we op weg naar de Mac Donalds in Meerkerk dat is al een feest, maar in de Limousine was het ook al feest. Snoepjes, kinderchampagne en de dvd aan van Hans en Grietje met Titus & Fien. Aangekomen bij de Mac Donalds stond er al een tafel gezellig gedekt en versierd. We hebben daar heerlijk gegeten.

Maar toen werd het tijd om naar de studio te gaan van Titus & Fien. Daar aangekomen stonden Titus & Fien Jeroen al op te wachten. Jeroen kreeg van Titus ook een Titus kostuum wat natuurlijk gelijk aangetrokken moest worden. Dat vond hij geweldig.

Halverwege de show, mocht Jeroen, tijdens de uitzending, meedoen met de knutsel van Fien. Natuurlijk had hij ook zelf een knutsel meegenomen en heerlijke cupcakes gebakken.

Ook heeft hij de hoofdrolspelers van de nieuwe musical ‘Belle en het Beest’ mogen ontmoeten en is daar gelijk mee op de foto gegaan. Ook heeft hij gelijk hun handtekeningen gevraagd. Toen de show was afgelopen, had Jeroen voor iedereen nog een leuk cadeautje. Daarna werden we weer thuis gebracht met de Limousine en was het voorbij.

Jeroen heeft enorm genoten. Maandag zijn we bij het kantoor nog cake wezen brengen als bedankje voor alles! Mensen van Lach voor een Dag, jullie zijn Toppers!!! Super bedankt voor alles!

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input