Willem - Oktober 2020

op .

Na een paar keer uitstel vanwege de coronamaatregelen, kon dan toch de wensdag van Stichting Lach voor een Dag doorgaan. Het is deze maand een jaar geleden dat Willem zijn laatste chemotherapie en andere medicatie kreeg voor zijn leukemiebehandeling. We zagen dit dagje uit als het vieren van een jaar schoon zijn van kanker. Dát wilden we natuurlijk graag vieren!

En toen stond er ineens een limo voor de deur, met een rode loper en een lakei! We wisten dat we opgehaald zouden worden, maar wat was dit luxe! Onderweg konden we proosten met kinderchampagne. En we keken naar de film van de musical Hans en Grietje. We kwamen aan bij de Julianatoren. Iedereen keek naar de mooie limo. Daar stond een prachtige en ook heerlijke Fortnite taart te wachten en leuke kadootjes.

Helaas was het wat regenachtig, maar wat hebben we genoten in het park! Met de speciale VIP-bandjes mochten we overal 'zomaar' drinken en eten halen en natuurlijk ook een suikerspin bij Mevrouw Suikerspins huisje. Ook een warme chocomel smaakte goed. Willem had veel lol in de waterbootjes en in de "tollende muis".

Benjamin ging met een grote glimlach in de achtbaan en de bungee trampolines. Aan het einde van de middag stapten we moe, maar voldaan in de limo.

De aardige chauffeur en enthousiaste lakei brachten ons naar een pannenkoekenrestaurant in Putten, waar wij in een speciale ruimte mochten eten. Hmm, wat was dat smullen en gezellig! En wat werd Willem opnieuw verwend met een super gave tas en andere kadootjes. Ook aan Benjamin was gedacht.

Als klap op de vuurpijl werd deze dag afgesloten met een heel professionele goochelshow speciaal voor ons. Gaaf! Willem kreeg een mooie goocheldoos mee om thuis ook te gaan leren goochelen. Het was een intensieve, bijzondere dag!
Ontzettend veel dank aan alle lieve mensen van de Stichting Lach voor een Dag!!Willem collage wensdag

 

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input