Word ook lakei voor stichting Lach voor een Dag

op .

Stichting Lach voor een Dag zoekt per direct vrijwilligers!

Heb jij altijd al een lach op het gezicht willen toveren bij kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is? Geef je dan op als vrijwilliger en ga aan de slag als lakei bij Stichting Lach voor een Dag.

Over de stichting
Lachen is gezond! Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren niet in de situatie om regelmatig te lachen wegens een (ernstige) ziekte van een kind of één van de gezinsleden.

Daarom organiseert Stichting Lach voor een dag een complete dag uit naar een theatervoorstelling van Van Hoorne Entertainment of een gelieerde entertainment activiteit. Genieten staat voorop: van een VIP- behandeling inclusief limousine, verkleden in op maat gemaakte kostuums, tot een backstagebezoek en een uitgebreide Meet & Greet. Zo kan het kind, samen met die hen dierbaar zijn, alle zorgen vergeten en heerlijk lachen.

Wat doet een lakei?
De activiteiten worden begeleid door één of meer vrijwilligers. Als vrijwilliger ga jij als persoonlijke lakei mee tijdens een wensdag. Je gaat mee met de limousine naar de activiteit en zorgt gedurende de rit voor een vrolijke en open sfeer. Je bent voor het kind op die dag een zeer belangrijk persoon en zal mogelijkerwijs een goede en belangrijke band opbouwen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de organisatie en de ouders, daar is iemand anders op dat moment voor. Jij als lakei zal voornamelijk zorgen voor de vrolijkheid en de enthousiaste begeleiding!

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse en zou je graag als lakei meegaan tijdens onze wensdagen? Ben jij gastvrij, vrolijk, enthousiast, stressbestendig en kan je goed omgaan met emotionele beladenheid? Geef je dan op bij Marjanne van Hoorne via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nadat jij je hebt opgegeven nodigen wij je uit voor een workshop op dinsdag 24 mei 2022 onder leiding van Marjanne van Hoorne en Mark van Haasteren. Geef in je mail je voorkeurstijd aan van de workshop:
• 16.00 - 17.30 uur
of
• 19.00 – 20.30 uur

Naar aanleiding van deze workshop overleggen we samen met jou of we deze samenwerking aan gaan.

lakeien collage

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input