Lucas - april 2022

op .

Na 2 jaar uitstel was het zaterdag 16 april 2022 eindelijk zover: De wensdag van Lucas 🥳 Om 11.15 uur reed de mooie witte limousine van Stichting Lach voor een Dag met Chauffeur Luuk en Lakei Merel onze straat in en werd de rode loper neergelegd voor VIP Lucas. Als een echte wereldster poseerde hij in zijn mooie Titus pakje voor de limousine.

Als verrassing waren Opa Thei en Oma Lon speciaal gekomen om hem uit te zwaaien. Voor Lucas was het nog een grote verrassing waar we naartoe zouden gaan, het enige wat hij wist, was dat hij samen met Papa Jordy en Mama Debby ging genieten van zijn wensdag en dat hij Titus & Fien eindelijk weer zou zien.

We vertrokken naar Maastricht en genoten van het ritje met de limousine. Lakei Merel (voor wie het de allereerste wensdag was) vertelde aan Lucas dat wij wel iedereen konden zien, maar dat mensen ons niet konden zien door de geblindeerde ramen, dat moest natuurlijk getest worden door gekke bekken te trekken...

We stopten middenin het centrum van Maastricht op het Vrijthof, hier stond vrijwilligster Britt ons al op te wachten, want... we gingen naar de musical Belle en het Beest! Weer werd de rode loper neergelegd en als echte VIPS werden we ontvangen door de aardige medewerkers van Theater aan het Vrijthof.

Er was zelfs een VIP ROOM voor Lucas ingericht met drinken en allemaal lekkers wat speciaal door Britt was gehaald voor Lucas. Ook had ze super leuke cadeaus voor hem verstopt: Een knuffel van Junior (de mascotte van de Stichting), een CD met het favoriete liedje van Lucas 'Ali Bali Ranana', een CD van Floddertje en ook nog een knuffel van de Prins 🤴🏻 Wat een verwennerij! Ook mochten we backstage een kijkje gaan nemen en zelfs óp het podium om de hele cast te ontmoeten. Dit was toch wel eventjes een spannend momentje voor Lucas, want hij had alleen Titus & Fien verwacht en niet zóveel mensen...

Ondanks dat het spannend was, hebben we wel een hele leuke groepsfoto kunnen maken met de volledige cast van de musical. Hierna was het tijd om te gaan genieten van de musical Belle en het Beest. Het was ontzettend leuk en wat hebben we weer gelachen om Titus & Fien 😅🤣.

Na de musical gingen we terug naar de VIP ROOM om iets te drinken en te genieten van de super lekkere taart die speciaal voor Lucas was gemaakt (#allergievrij). Nadat alle andere bezoekers weg waren, kwam de hele cast bij Lucas op bezoek in de VIP ROOM en werd hij wéér verwend met cadeautjes: Een tas van Stichting voor een Dag met daarin bellenblaas, een houten zwaard en de CD van Belle en het Beest, de Titus & Fien Tegeltjes Kalender én knuffels van zijn groene vrienden. Onder het genot van een drankje en chips genoten we samen met vrijwilligster Britt, chauffeur Luuk en Lakei Merel na van deze leuke dag.

Lees meer

Toen was het tijd om weer naar de limousine te gaan, maar... we gingen nog lang niet naar huis! In de limousine zocht Lucas een DVD uit om te kijken, uiteraard werd dit een DVD van Brandweerman Sam (hoe kan het ook anders als je mega brandweerfan bent...) want het werd een lange rit van Zuid-Limburg helemaal naar Noord-Limburg.

We gingen namelijk eten bij Restaurant en Partycentrum de Turfhoeve in Sevenum, het favoriete restaurant van Lucas als we op de camping zijn, want hier maakt de kok speciaal voor hem heerlijke pannenkoeken. Met ons 6-jes hebben we heerlijk gegeten en van Mama kreeg Lucas nóg een cadeautje: LEGO van Belle en het Beest. Er was zelfs ijs als toetje, want Papa was de avond ervoor speciaal naar het restaurant gereden om ijs voor Lucas af te geven. Wat een feest! Het was een super afsluiting van deze onvergetelijke wensdag voor onze kanjer.

Een fantastische dag, waarop we van begin tot eind hebben genoten en niet bezig zijn geweest met de dagelijkse zorgen, dankzij het super team met geweldige vrijwilligers Britt, Luuk en Merel en natuurlijk Stichting Lach voor een Dag. Bedankt allemaal voor deze super wensdag die niet alleen voor Lucas, maar ook voor ons als ouders een dag met een gouden randje was 🎗Het is geweldig wat jullie doen! 

lachvoor een dag fotocollage Lucas

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input