Idara - april 2022

op .

Verslag van de moeder van Idara:
Idara weet van helemaal niets en heeft zelfs geen vermoeden dat er iets te gebeuren staat.
Om 11 uur komt er een prachtige limo voor gereden, met Jan onze chauffeur en Merel onze lakei. Als papa en mama kennis hebben gemaakt halen we Idara erbij.
Ze ziet de limo en lacht van oor tot oor en zonder enige terug houdendheid ( waarvoor papa en mama wat bang waren) stapt ze in en is ze er klaar voor.
Na wat raden onderweg , want waar zouden we nu toch naar toe gaan, vertelt Merel haar wat de verassing is. Idara is meteen enthousiast, Belle en het Beest!

Aangekomen in het theater is er een mooi versierde tafel met ballonnen en snoepjes, maar ook een heerlijke taart, met niet alleen een foto van Belle en het Beest maar ook met Idara haar naam erop. En als Monique dan ook nog een prachtige Belle jurk tevoorschijn haalt die speciaal voor Idara gemaakt is, kan ze niet wachten om hem aan te doen. De dag is nu al meer dan goed .

Monique is onze vrijwilligster van vandaag en degene die onze dag helemaal geregeld heeft. De klik is er meteen en Idara voelt zich direct fijn bij iedereen. Na heerlijk van de taart gegeten te hebben mogen we de cast ontmoete. Op het podium nog wel!
En wat een enorme lieve mensen, Idara voelt zich op haar gemak en gaat tegen alle verwachtingen in met allemaal lachend op de foto.
Daarna gaan we nog even wat drinken en mogen we de voorstelling zien. Die is van begin tot het eind geweldig. Idara maar ook wij, genoten van de liedjes en lachten om de grappen van Titus.
Na de voorstelling drinken en kletsen we nog na bij onze tafel. Als het rustiger is in de foyer komt de cast nog een keer met Idara kletsen, en krijgt ze zelfs kadootjes en weer zit ze stralend te lachen.
Titus maakt nog wat leuke grapjes en Belle en de prins krijgen zelfs een knuffel.

Als het tijd is om het theater te verlaten, zijn de verassingen nog niet gedaan, we mogen nog gaan eten en wel bij McDonald's. Idara geniet van haar frietjes maar is dan ook wel erg moe van alle indrukken van de dag.
Dus worden we door Jan en Merel weer naar huis gebracht met de limousine. Onderweg laat papa nog wel even de (kinder)champagne poppen zodat we met zijn allen nog even kunnen proosten op de geweldige dag.

We kunnen oprecht zeggen dat we Idara nog nooit zoveel hebben zien lachen en zo zien ontspannenop een dag  als vandaag. Mede door alle super lieve medewerkers en vrijwilligers,. Iedereen droeg zijn steentje bij om het een super dag te maken.
Thuis raakte ze niet uit gepraat en was haar conclusie dat ze zich een echte prinses had gevoeld.

Stichting lach voor een dag, Van Hoorne Entertainment enorm bedankt voor deze dag die zoveel energie heeft gegeven!! 

Idara Lach voor een DAg met Belle en het Beest

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input