Elin - Juni 2022

op .

Verslag van de moeder van Eline:
Vandaag was het dan zo ver… Eline haar wensdag van stichting Lach voor een Dag!
Om kwart over 11 werd er aangebeld en ja hoor, daar stond lakei Fabienne en een grote limousine met chauffeur Luuk voor de deur… Helemaal voor Eline!
Ze sprong er bijna gelijk in, maar we moesten natuurlijk wel eerst even op de foto! Na het 1e fotomoment op naar de verrassing, maar wat zou het zijn…?
Tijdens de rit werden er wat gokjes gewaagd en toen opeens zag ze het, we gaan naar het theater!!

Bij het theater stond Diana al op ons te wachten. Voor de deur stond het bord van Belle en het Beest, helemaal blij, want daar wilde ze toch zo graag naar toe!
Bij binnenkomst was de hele theaterploeg nog gewoon als “zichzelf” druk bezig om het winkeltje in te richten.

Eline werd gelijk hartelijk ontvangen en wat vond ze dat spannend, leuk en bijzonder tegelijk om iedereen op deze manier te ontmoeten. Ze werd er gewoon verlegen van!
We werden naar onze “privé ruimte” gebracht waar het snoepgoed rijkelijk klaar stond op een gezellige tafel met ballonnen en waar we ook nog eens verwend werden met poffertjes!
Eline mocht op een bepaald moment even met Diana en Lakei Fabienne naar haar heuse V.I.P kleedkamer. Hier werd ze omgetoverd tot een echte Belle. Met een stralend gezicht kwam ze naar ons terug!!

Inmiddels was de cast al in hun rol en waren aan het inzingen op het podium. Wij mochten backstage en zelf op het podium. Eline was erg onder de indruk, “Wow ik mag zelfs backstage, dat had ik echt nooit gedacht…”
Na een rondje “stevige” High Fives van Eline en natuurlijk de groepsfoto was het bijna tijd voor de show!

En wat hebben we genoten, het is toch echt een feest voor jong en oud!
Eline kijkt vooral heel geconcentreerd, lacht het hardst om Titus z’n grappen en danst natuurlijk uitgebreid mee met het traditionele Ali Bali Ranana!

Na de show snel wat foto’s in de foyer en dan weer naar ons privé ruimte. Daar stond de volgende verrassing alweer te wachten. Een prachtige en heerlijke Belle taart, we hebben gesmuld!!
De gehele cast kwam Eline nogmaals verrassen met foto’s en cadeautjes!! Natuurlijk ook wat grapjes en kroelen, heerlijk om te zien.

Eline noemt het de dag van haar leven en ze zal het nooit meer vergeten!
In de Limo terug naar huis was het al van “Ik zal Belle, Titus en alle andere wel gaan missen hoor!!”
We willen Stichting Lach voor een dag, Diana, Luuk, Fabienne en natuurlijk de hele cast van Belle en het Beest nogmaals ontzettend bedanken voor deze onvergetelijke dag!! Eline bij Belle en het Beest

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input