Emy - mei 2022

op .

Jaja, eindelijk was het zondag 22 mei. De dag dat Emy haar wensdag zou krijgen na 2 jaar (i.v.m Corona).
Ze had haar vriendje Max uitgenodigd om mee te gaan dus dat werd vooraf natuurlijk ook logeren.
De wekker op tijd gezet want we moesten zorgen dat we om 9.15 uur klaar zouden staan.
En ja wel hoor! 9.15 uur kwam er een grote limousine de straat in rijden.

De rode loper werd uitgerold en bij Emy tranen van geluk. Prachtig om te zien. Hop hop, allemaal de limousine in en Emy d’r wensdag kon beginnen. Lekker kletsend met Gerard ( onze chauffeur) op weg naar Kinderpretpark JulianaToren.
Daar aangekomen stonden Diana en Lakei Danielle ons op te wachten.
Emy was de ere gast dus kreeg de sleutel overhandigd om de poort van het park te openen. Emy zo trots dat ze dit mocht doen. 

Lekker even wat gedronken en van een heerlijke taart gegeten.  De start van Emy d’r wensdag was al helemaal geslaagd. Wat was Emy aan het genieten.

Diana stond al weer klaar met een nieuwe verrassing. Voor Emy een eigen “mevrouw Suikerspin” jurk. Wauw wat is dat gaaf zeg!! Jurk gelijk aan getrokken en vol trots het park in.

Emy collage Lach voor een Dag Julianatoren

Lees meer

Super mooi weer hadden we en het was niet heel druk dus alle attracties meerdere malen kunnen doen samen met Diana, Danielle, Gerard en Max. Tijd vloog om. 

Lekker met de lunch poffertjes en wafels gegeten en hop we moesten op schieten voor de show van Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin. Wat een super gave show.
Emy had nog een meet and greet dus ow ow ow haar dag kon niet meer stuk. Zoveel mooie foto’s gemaakt. En dat gezichtje van Emy.. zoveel liefde.

De middag nog even heerlijk genoten van het zonnetje en de attracties. Rond 16 uur moesten we ons melden in het restaurant want daar zou weer een verrassing komen.
En wat denk je..komen daar toch meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin aan. Weer een heerlijk momentje samen met jouw helden. Emy en Max kregen beiden een leuk rugzakje met wat spulletjes erin. Emy kreeg nog een extra kadootje.

Daarna lekker frietjes gegeten en door voor het einde van de dag lied. Emy werd door meneer Kaasgaaf het podium op geroepen en ze mocht Jul en Julia aankondigen.
Samen met Danielle heb je staan te swingen op de liedjes van Jul en Julia.
Maar ooohhh het was 17 uur dus het park ging sluiten. Emy en Max hebben lekker nog een ijsje gegeten en gekletst met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin.
En dan is helaas daar dan toch het moment dat aan al het mooie een eind komt.
Wat hebben wij als gezin enorm genoten van deze bijzondere dag!! Emy stond echt gigantisch in het middelpunt. En ow wat verdiende ze dit!! Ons zonnetje in huis liet ook die dag weer de zon schijnen!!

Onwijs bedankt Stichting Lach Voor Een Dag dat dit mogelijk gemaakt kan worden. JulianaToren bedankt voor jullie gastvrijheid.
Alleen maar liefde voor jullie Diana, Danielle en Gerard.
Emy heeft een topdag gehad. Het gelukkigste meisje uit Tilburg.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input