Mees - mei 2022

op .

Zaterdag 14 mei was het dan zover: de wensdag van Mees.

Van te voren hadden we tegen Mees verteld dat we werden opgehaald door een limousine en dat we ergens naar toe gingen, maar wat dat was bleef een verrassing.

Dus zo stonden we klaar om de limousine op te wachten, en daar kwam hij hoor. Een prachtige glimmende limousine kwam voor onze deur rijden. Met daarin een hele aardige en lieve chauffeur Luuk en een lieve lakei Roxanne.

De rode loper werd voor ons uitgerold en zo mochten we naar binnen.

De kinderen keken hun ogen uit binnen in de limousine en onderweg naar het theater kregen we champagne, snoep en koek en konden ze ook nog een filmpje kijken. Wat een feest was dat.

Toen kwamen we bij het theater en daar stond Monique ons met een grote glimlach op te wachten. Na wat leuke foto’s gemaakt te hebben, mochten we mee naar binnen.

Eenmaal binnen zag Mees een grote tafel staan met allemaal brandweerman Sam spullen. Ook stonden er snoepjes en hing er een prachtige slinger en stonden er bordjes gereserveerd voor Mees. Wow was dat allemaal voor ons?

En toen zag Mees nog een verrassing want aan de stoel hing een echt brandweerman Sam kostuum met Mees zijn naam erop. De grote glimlach op Mees zijn gezicht werd nog groter.

Mees fotocollage lach voor een dag

Lees meer

En het hield maar niet op want Monique kwam ook nog met een kado. Een prachtige helm die de outfit van Brandweerman Mees helemaal afmaakte.

Met z’n allen hebben we toen genoten van de heerlijke brandweerman Sam taart, speciaal voor Mees zijn wensdag. Wat een gezelligheid.

Na het taart eten wilde Mees graag zijn brandweerman Sam pak aan en toen werden we meegenomen door Monique voor nog een verrassing. We mochten backstage achter het podium en daar stonden brandweerman Sam, Jenny en 2 piraten ons op te wachten. We mochten op de foto, deden high five en een dikke knuffel en de kinderen kregen allemaal mooie kadootjes. Wat een geweldige verrassing!

Toen mochten we in de zaal gaan zitten op de speciale VIP plek waar we het supergoed konden zien, en wat hebben we gelachen en genoten van de show.

Toen de show was afgelopen stond Brandweerman Sam ook nog in de hal van het theater, dus wilden we natuurlijk nog even een paar foto’s maken.

Daarna gingen we weer terug naar de tafel en daar hebben we genoten van heerlijke frietjes en een lekkere snack. We hebben enorm gelachen aan tafel om alle grapjes die Luuk (chauffeur) maakte. Het was echt een feestje.

En toen kwam het moment dat we toch echt weer naar huis moesten. Luuk en Roxanne ging nog met ons mee naar huis in de limousine, maar van Monique namen we daar afscheid.

Na weer een hele gezellige rit kwamen we thuis aan, nog even wat foto’s in de limousine nemen en toen namen we afscheid van Luuk en Roxanne.

Wat was het een geweldige dag en we willen iedereen dan ook enorm bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Van Hoorne Entertainment, het Zuidplein theater voor hun gastvrijheid, Monique die deze fantastische dag met zoveel liefde in elkaar heeft gezet, Luuk die zorgde dat we veilig heen en weer werden gereden in de limousine en Roxanne die ons enorm goed heeft begeleid als Lakei. Het was in 1 woord echt fantastisch,een dag om nooit te vergeten! 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input