Nathanael - juni 2022

op .

Verslag van het wensweekend door de moeder van Nathanael:
'Na een periode van corona was het op zaterdag 18 juni 2022 ‘eindelijk’ zover: De wensdag van Nathanael of kan ik beter zeggen het wensweekend van Nathanael. 
In de vroege ochtend zijn we richting Ottoland gereden. Nathanael waande zich al helemaal in het buitenland omdat we naar een ander land gingen. En ja, het leek ook wel buitenland; het prachtige vakantiepark waar alles tot in detail klopt, is een cadeau voor het hele gezin.
Alleen al de reis en het vakantiepark vond Nathanael al te gek! En hij stond helemaal te stuiteren toen de limousine aankwam met Lakei, rode loper en zijn eigen pak. Hij kon het gewoon niet geloven. In absolute stijl reden wij naar de Avonturenboerderij waar wij op werden gewacht met een heerlijke taart en drinken in een eigen rustige ruimte voor Nathanael. En ja, Fien & Teun kwamen ook speciaal even langs; hoe cool is dat. :) 
In het park kwamen wij niets te kort; alles werd uit handen genomen en geregeld. Na een aantal uur in het park en een flink zonnetje wilde Nathanael met de echte Fien & Teun bus weer naar het huisje om even te chillen. En dat chillen kon zeker; in het huisje lag speelgoed, eten & drinken.
Uiteraard kon het zwemmen in het watertje niet ontbreken en sloten wij de dag af met een heerlijk diner en een optreden van Fien & Teun met slaapliedjes. Tijd om naar bed te gaan.
De volgende dag hebben wij heerlijk op het vakantiepark doorgebracht. Een ontbijt met Fien & Teun, de kinderboerderij, de waterfietsen, de optocht. Te veel om op te noemen. Het is een weekend om nooit te vergeten. En dat doen we ook niet, want zoals de slogan van Lach voor een dag ook zegt: ‘Een lach is een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd.’
Woorden schieten te kort hoe dankbaar wij zijn voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Fotocollage Natanael small2

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input