Bram - Oktober 2015

op .

Op de zaterdagmiddag van 3 oktober jl. verzamelt onze familie zich bij ons in de straat. Vandaag is Bram (4) samen met zijn broertje Thomas (2), gast van de Stichting Lach voor een Dag. En dus is het feest!

Ietsje later rijdt een witte stretch limousine de straat in. De chauffeur rolt de rode loper uit en lakei Angelique begeleidt Bram de auto in. Binnen in de auto wacht de kinderchampagne. Bram en Thomas vinden het geweldig in zo’n mooie, lange auto. Terwijl ze meezingen met de liedjes van Woezel en Pip kijken ze vol verwondering om zich heen en genieten ze van de bubbels…

Als echte VIP-s worden Bram, Thomas, Papa en Mama, naar Nieuwegein gereden. Hier worden we verwacht bij Stadstheater De Kom. Deze middag spelen Woezel en Pip in dit theater. Bram krijgt een VIP-rondleiding, mag de Tovertuin op het podium bekijken en heeft zelfs een meet&greet met Woezel en Pip...

Bram en Thomas kletsen met de lieve hondjes en genieten van de lekkere koekjes en spekjes. Als er echt geen koekje meer bij kan mogen we plaatsnemen in het mooie theater om de voorstelling van Woezel en Pip te bekijken. Ze genieten enorm en wij als ouders daardoor ook. Na heel veel verdriet en pijn is het heerlijk om een dag zoveel te genieten.

Na de show rijden we terug naar huis. Bram en Thomas zijn moe van alle indrukken, maar wat hebben ze genoten! Lieve mensen van Lach voor een Dag, ontzettend bedankt voor deze zo bijzondere dag!

IMG 1412

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input