Nova - Oktober 2015

op .

Zondagmiddag 18 oktober worden we opgehaald door een heuse limo met chauffeur en lakei. Deze dag wordt een dag waarin Nova centraal staat. Ze weet nog niet wat haar te wachten staat. De limo was een verrassing maar er volgt nog veel meer.

Bij De Schouwburg worden we vriendelijk ontvangen door Diana die ons meeneemt naar de volgende verrassing. We mogen naar de artiesten foyer. Echt gaaf! Dat overkomt je niet vaak toch? De tafel is gedekt met een etagere vol zoetigheid, schalen met belegde broodjes en drankjes. Na het eten mogen de kinderen nog wat kleuren. Misschien winnen ze nog een prijs vandaag.

Daarna gaan we met z’n allen naar de visagie. De ster van vandaag wordt aangekleed en opgemaakt. Ze verandert in een prinses. De jurk is speciaal voor Nova gemaakt en de schoentjes zitten als glazen muiltjes. Wow, Diana heeft echt haar best gedaan om Nova extra mooi te maken.

En het houdt maar niet op vandaag. De musical is er eentje voor het hele gezin. Zooo leuk. Met humor voor jong en oud. Titus is al snel onze favoriet. Helaas eindigt de musical veel te snel.

Maar de dag gaat nog even door. Bij de visagie komen enkele musical sterren een kijkje nemen. En gelukkig is Titus erbij. Het kan niet op. Hij heeft een tas vol leuke cadeaus meegenomen. Bedankt Titus!! Nog even snoepen, ja ook hier lag genoeg zoetigheid, en dan naar de afsluiting van vandaag.

We mogen het podium op. Voor heel even waanden we ons ook musical sterren. Het is heel bijzonder om alles op het podium van zo dichtbij te kunnen bekijken. En dan ineens komt de complete crew speciaal voor Nova terug. Even is ze wat onwennig maar durft al snel met Rapunzel op de foto.

Namens ons 4-tjes, hartstikke bedankt! Deze bijzondere dag zullen we nooit vergeten. Wat goed dat jullie je inzetten voor het plezier van kinderen die al teveel hebben meegemaakt.

      IMG 1653

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input