Wesley - November 2015

op .

Wat was het een verrassing toen de mooie limousine voor kwam rijden! We voelden ons een stel super sterren, Wesley glunderde helemaal, in de limo was het ook een feestje, alle lichtjes brandden en er stond muziek op van Sinterklaas en er waren kruidnootjes en kinderchampagne dat was helemaal geweldig! Vivek is echt een superlieve man die ook alles belangeloos doet voor de kinderen en hun ouders. Toen kwamen we aan in Duinrell waar we opgewacht werden door Diana en Roelie en Lachpiet en Klungelpiet. Klungelpiet dook gelijk de limousine in om kennis te maken met onze kanjer Wesley en ook Dewi, Gino en Angelina werden niet vergeten. Toen gingen we met de limo helemaal het park op, naar het reuzenrad!  Daarna gingen we even wat drinken bij de Carroussel waar het zo leuk versierd was! Het was echt een feestje. Toen kregen alle kinderen een heel gaaf pietenpakje aan! 

We gingen het park op. Wesley ging samen met klungelpiet in de zweefmolen dat vond hij zo geweldig alleen klungelpietje was bijna groen geworden haha. Daarna met zijn allen in het trollentreintje. We mochten ook als echte VIP's meerijden met de pietenparade!! Dat vond iedereen zo supergaaf! Daarna weer even opwarmen en wat eten. Wesley wilde liever geen pannenkoek dus werd er gelijk patat voor hem gehaald.

Na het eten gingen we nog langs een paar attracties, de vader van Wesley ging samen met zijn zwager en lachpiet in de achtbaan de Falcon, was superleuk, Wesley vond het ook geweldig dat zijn grote vriend Lachpiet meeging, hij heeft Wesley de hele dag geduwd met zijn rolstoel! Toen was het tijd voor het SisaSinterklaas concert! We hadden dankzij Diana hele mooie plekken! En klungelpiet was favoriet bij de 2 kleine meiden. Het concert was heel leuk. De mensen van Van Hoorne zijn ook superlief, ze hebben ons allemaal als supersterren behandeld. We mochten zelfs met de cast op de foto!

Na de te gekke dag gingen we als afsluiting nog wat drinken, waar we door Vivek met de limousine heen gebracht werden. Daar hebben we genoten, Wesley kreeg een mooie rugzak met cadeautjes, ook voor de andere kindjes was een cadeautje geregeld! Toen we Diana en alle andere lieverds gingen bedanken konden we het niet droog houden... Wat een onwijs gave dag is het geweest zeg, hier kunnen we echt nog heel lang op terug kijken. Hartstikke bedankt voor alles!! Jullie zijn een top stichting!! 

    image 2015 11 25 1

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input