Familie Ockeloen - November 2015

op .

Na weken voorpret was het zondag 22 november dan eindelijk zover. Bram en Tom hadden hun wensdag van stichting Lach voor een dag.
Hun twee zusjes en wij als ouders mochten gezellig met hun mee. Om half tien werden we opgehaald om vervolgens naar het landgoed van
Sinterklaas te gaan in Duinrell. Toen we daar aankwamen werden we ontvangen door de mensen van Lach voor een dag en vooral veel pieten. Wat gezellig. Bram, Tom, Anne en Esmée werden met een speciale pietentaxi naar De Carrousel gebracht om daar lekker wat te drinken en te snoepen. Daarna zijn we naar het sinterklaashuis geweest waar we veel hebben gezien; onder meer de slaapkamer van de sint en van de pieten, de pietenschool, en de pakjeskamer waar Bram en Tom mee mochten helpen met inpakken. Ook hebben ze Americo geaaid. En zijn de kinderen nog heel stoer in de achtbaan en het reuzenrad geweest.

Tussen de middag hebben we lekker frietjes en pannekoeken gegeten, smullen! In de middag mochten we meerijden in de pietenparade en zijn we naar de Sitashow geweest wat erg leuk was. Na de show mochten we achter de schermen om samen met Sinterklaas, Sita en de pieten op de foto te gaan! Hoe speciaal is dat! Aan het eind van de middag maakte sinterklaas met zijn pieten nog speciaal tijd vrij voor onze beide mannetjes en werden ze verwend met een tas vol cadeautjes. Ook kreeg Tom nog een echt pietenpak. Wat kunnen de kinderen terug kijken op een geweldige dag! Een dag vol, leuke herinneringen waar ze op goede en vooral ook op de slechtere dagen terug kunnen kijken met een grote glimlach! Goud waard! De gekregen knuffels hebben de afgelopen tijd al heel wat afgeknuffeld met onze jongens en veel troost gebracht op momenten van pijn.

Lieve Sinterklaas, pieten, Sita, Duinrell, Van Hoorn entertainment en alle vrijwilligers van Lach voor een dag, ontzettend bedankt voor de superleuke dag die jullie onze jongens en ons als gezin hebben gegeven, wij zijn jullie erg dankbaar!
Want ook zijn wij vooral stille genieters, we hebben écht genoten samen!

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input