Quinsley - November 2015

op .

In het weekend van 28- en 29 november was Quinsley VIP-gast op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell. De familie van Quinsley woont zo ver weg van Duinrell dat er besloten was om er een weekend van te maken. Quinsley is dit weekend samen met zijn mama José, oma, zijn beste vriendje Jasper, zijn zus Elisha en haar vriendin Serra naar het Landgoed gekomen om een topweekend te gaan beleven. Het gezin verbleef in een versierd chalet op het park.

Rond de klok van 11.00 uur kwam Quinsley aan met limousine en het ontvangstcomité stond klaar om ze te ontvangen. In het carrousel werd gezellig wat gedronken en gesnoept aan de speciale VIP-tafel. Eén van de hoogtepunten van de dag was toch wel het meerijden in de trein tijdens de Pietenparade. Quinsley genoot van de ontmoeting met Sinterklaas, Sita en alle pieten. Tijdens de rit kwam hij ogen en oren te kort.

Na het pannenkoeken eten wilden de kinderen in het reuzenrad en de achtbaan. Daarna bezochten we de pietendisco waar Sita en alle pieten, samen met Sinterklaas een spetterend optreden gaven. Met als bonus en hoogtepunt een ontmoeting met de hele groep. Na een bezoek aan de Pietenschool en het huis van Sinterklaas ging het gezelschap naar het chalet. Hier konden ze de dag door nemen en kregen ze onverwacht bezoek van Sinterklaas en pieten. Na het uitpakken van de cadeautjes was het tijd om patatjes en snacks te eten. Vermoeid maar nog steeds enthousiast hebben we de dag afsloten met voorlezen uit het gekregen Sinterklaasboek.

Na een heerlijke nacht in hun eigen chalet was het gezin klaar voor nog een leuke dag op het Landgoed van Sinterklaas. Een zwarte piet stond weer heel de dag voor het gezin klaar om ze te begeleiden. Alle favoriete attracties werden nog een keer bezocht. Als lunch werden overheerlijke poffertjes gehaald. In de middag is het gezin gaan zwemmen in het Tikibad. Na het zwemmen werd er patat gehaald. De limousine kwam voorrijden en de familie vertrok na een te gek weekend weer naar huis.

Alles bij elkaar was het een geweldig weekend waar Quinsley en rest van het gezelschap nog lang en met veel plezier op terug kunnen kijken.

Met dank aan de fantastische medewerkers van Duinrell, iedereen van de Van Hoorne Entertainment en alle vrijwilligers van de Stichting Lach voor een Dag!

 

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input