Prachtige cheque van Hoogvliet Supermarkten

op .

Hoe bijzonder weer…
Statiegeld actie levert 25.000 euro op!

Op 30 juni werden Fien & Teun in Hoogvliet Supermarkten, filiaal Houten, door filiaalmanager Marco Verdijk blij verrast met een cheque van maarliefst 25.000 euro bestemd voor onze stichting.
In de maanden maart t/m mei konden klanten van Hoogvliet kiezen om bij de flessenautomaat hun statiegeld te doneren aan Stichting Lach voor een Dag, middels de donatieknop.


Met dit fantastische bedrag kan de Stichting weer vele prachtige wensdagen in én buiten het theater organiseren voor kinderen die ernstig ziek zijn. Dat is geweldig.


Aan Hoogvliet supermarkt én al haar klanten: Heel veel dank voor jullie steun aan de Stichting. 

Hoogvliet Cheque juli 2021 lach voor een dag1

Rick reikt cheque uit aan Fien en Teun

op .

Die Rick!
Rick kreeg gisterenavond een groot applaus van het aanwezige publiek!
Rick heeft een eigen snoepkraam waarmee hij allerlei snoep verkoopt.
Niet alleen in de kraam want dat was het laatste jaar lastig. Hij ging gewoon de deuren langs en waar hij maar kon verkocht hij snoep voor ons. Helemaal uit eigen initiatief.
Deze kanjer wilde de cheque graag uitreiken aan Fien & Teun en natuurlijk waren die bereid dit te doen. Helemaal leuk!

Na de pyama-party op Vakantiepark Molenwaard hebben Fien & Teun de cheque van maarliefst 250 euro!!! in ontvangst genomen.
Ze vonden het geweldig!

Super toch? Wat een opbrengst! Rick je bent een kanjer en wij hoorden stiekem... je gaat nog door hiermee.
Ontzettend bedankt Rick!! Super wat je doet.chequeuitreiking Rick 3

Femke krijgt een DIKKE 9

op .

Femke Zuidema heeft onlangs haar spreekbeurt gehouden over de stichting voor haar groep. En kijk eens wat geweldig!
Ze had een DIKKE 9!
Goed gedaan Femke!!! Topper!Femke spreekbeurt lach voor een dagvk1

Zelfstandigenbouw schenkt 7500 euro

op .

Bijzondere gift!
Alle giften zijn bijzonder en hebben vaak een reden. Er is geld ingezameld of bedrijven sponsoren omdat ze onze stichting een warm hart toedragen. Dit is er weer zo één. Zo geweldig. Zo bijzonder.....
Harald van Beest, van Van Beest Timmerwerk , is een vakman in de bouw. Tevens is hij bestuurslid van Zelfstandigen Bouw, waar Lydia Bos directeur van is.

Harald is deze weken hard aan het werk op Vakantiepark Molenwaard waar hij hoorde over Stichting Lach voor een Dag.
Harald vertelde enthousiast aan Lydia over de Stichting en de mooie wensdagen die de stichting organiseert.

En zo kon het gebeuren dat op woensdag 28 april, na afloop van een dag hard werken (Lydia was samen met Harald hard aan de slag), Lydia en Harald spontaan een cheque overhandigden aan Michael van Hoorne.

Een cheque van maarliefst 7.500 euro!

Het enthousiasme van Harald werkte zo aanstekelijk op Lydia van Zelfstandigen Bouw dat deze spontaan besloot de stichting dit prachtige bedrag te schenken. Wat een verrassing!

Wie/Wat is Zelfstandigen Bouw? Zelfstandigen Bouw komt op voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Een unieke organisatie die de ondernemer in de bouw compleet ontzorgt. 

Je kunt er o.a. terecht voor je:
o Rechtsbijstand
o Voorziening bij Arbeidsongeschiktheid
o Collectieve Ongevallenverzekering
o Belangenbehartiging

Harald en Lydia heel erg Bedankt met deze spontane en Geweldige gift. Hiermee kunnen weer mooie wensdagen georganiseerd worden. 😃

chequeuitreiking zelfstandigenbouw

Jeroen haalt statiegeld op

op .

Jeroen heeft met de Albert Heijn in Giessenburg geregeld dat tijdelijk het geld van de statiegeldflessen naar de Stichting is gegaan.
En dat vinden wij niet leuk… Dat vinden wij GEWELDIG!!!

Super Jeroen! Dankjewel!!! Super gedaan!

Jeroen kwam de cheque persoonlijk brengen en natuurlijk werd de actie nog even genoemd in de uitzending van Titus & Fien TV.

Jeroen

Iris verkoopt gelukspoppetjes

op .

Van Iris kregen we ook een leuk bericht.

'Ik heb van onze tante geluk poppetjes gekregen om te voorkopen voor €1,50 per stuk.
Binnen no time waren ze bijna allemaal verkocht! Ik heb ook nog lege flessen opgehaald.
Als ik alle centjes binnen heb, stort mama het geld bij stichting lach voor een dag.'

Een grote DANKJEWEL Iris! Irisj2small

Femi organiseert o.a. een loterij

op .

Superfan en vrolijke vriend Femi heeft op de fandag van Van Hoorne Entertainment op zaterdag 9 september net als vorig jaar lootjes verkocht. Het hele jaar is ze samen met haar moeder via sponsors mooie prijzen verzameld en wat hadden ze er weer veel!! En….. alles was op! Geen prijs meer over op de fandag.

Tevens heeft Femi het afgelopen jaar nog meer acties georganiseerd en
zo inclusief de loterij een bedrag opgehaald van maarliefst 1.635,35 euro.

Wat een geweldig bedrag Femi! Daar kunnen we weer mooie dagen mee organiseren en wenskinderen mee blij maken. Heel erg bedankt weer! Super gedaan!!!!!

Alle sponsors en alle lotenkopers ook heel erg bedankt!!

Mooie opbrengst Keedtfeest Ottoland

op .

Wat een prachtige opbrengst van het KEEDTFEEST vorig jaar in Ottoland. Deze geweldige organisatie haalde met dit jaarlijkse feest een prachtige opbrengst op voor Stichting Lach voor een Dag! Namelijk het mooie bedrag van € 1750,00! Echt Super!

Vrijwilligers van de Stichting hebben op deze avond weer smakelijke hamburgers gebakken. Wat was het weer een feest.

Stichting Lach voor een dag dankt de organisatie van het KEEDTFEEST en alle aanwezigen voor deze mooi opbrengst. Met dit geld kunnen weer mooie dagen worden georganiseerd. 

Note: Op de foto ziet u een ander bedrag omdat deze foto is gemaakt in 2016 toen de Stichting ook al een mooi bedrag mocht ontvangen. Een dergelijke foto van de chequeuitreiking was dit jaar niet mogelijk in verband met Corona.Keedtfeest Ottoland Lach voor een Dag

Lars - flessenactie en onderzetters

op .

Lars Weelink zag een aantal maanden geleden een chequeuitreiking van onze Stichting in een theater en vroeg aan zijn moeder waar dit voor was. Na uitleg van moeder Wendy was Lars direct enthousiast en wilde ook gelijk aan de slag. 'Ik wil ook zieke kinderen helpen zodat zij net als ik ook kunnen genieten van een hele leuke dag naar het theater of pretpark'.

En Lars liet het niet daarbij....

Nee, Lars ging gelijk aan de slag. Hij ging onderzetters maken en verkopen. Lege flessen ophalen en inleveren bij de plaatselijke supermark. Dit doet Lars al vanaf december en deze week mocht hij zelfs meehelpen zijn statiegeldbonnen te scannen. Wauw, het was een totaal van maar liefst € 379,20.

Maar Lars is nog niet tevreden. Hij gaat door! 💪 Wat denk je..

Inmiddels heeft Lars bij elkaar al meer dan hij streefde en daardoor is zijn streefbedrag nog groter geworden. Nee we noemen nog geen bedragen want dat houdt het nog even spannend. Lars heeft nog veel plannen en is nu weer bezig met het maken en verkopen van onderzetters. Die zien er dan ook erg leuk en vrolijk uit.

Wat fantastisch is dit weer. Lars, je bent een Kanjer! Heel veel dank! Wat kunnen we straks weer zieke kinderen blij maken door jouw geld.
Veel succes met inzamelen en hou ons op de hoogte!Lars collage Lach voor een Dag

Tentenchallenge

op .

Tentenchallenge🏠,

Wat een ontzettend goed en leuk idee Sophie en Tim! Een tentenchallenge voor het goede doel. En wat een goed idee om dit te doen voor onze stichting.

Misschien een leuk idee ook voor andere kinderen die nu thuis zijn? Of misschien heb je zelf een ander leuk idee. Vertel het ons dan plaatsen we het door hier op Facebook en op de website van de stichting.

Van moeder Mariska:

“Mama, wij willen een challenge doen en geld ophalen voor het goede doel” Het is een 24 uurs tentenchallenge geworden. 24 opgesloten zitten in een zelfgemaakte tent. En ze hebben het gehaald! Trots op deze 2 kanjers❤️ Dank aan alle opa’s en oma’s, ooms en tantes voor de donaties. Een mooi resultaat voor #tentenchallenge #stichtinglachvooreendag #24uur #trotseouders

Sophie en Tim, wij hopen dat julie uitgeslapen zijn :) Heel veel dank hiervoor!!Mariska v Gelder Tentenchallenge

Smulactie! Bakken maar...

op .

Lisette heeft onlangs samen met haar twee dochters Dominique en Roselique en tante Jacqueline een heel weekend cake gebakken. Van vrijdag tot en met zondagavond. Het is niet te geloven maar liefst 37 cakes en 1 taart in één weekend. Wat zal er gesmuld zijn daar.

Lisette, ‘Buiten de chaos in de keuken om was het in ieder geval wel weer heel gezellig! Vooral met de bakken uitlikken en ook de meiden hebben heel goed geholpen! Waarom wij  cake bakken? Ze kunnen natuurlijk ook gewoon 10,- doneren... Wij zijn van mening dat als iemand moeite doet voor een donatie, wij ook moeite voor hun moeten doen! Inmiddels krijgen we jaarlijks van veel vaste donateurs alweer de vraag wanneer de actie weer komt omdat ze de cakes gewoon ontzettend lekker vinden. Degenen die een cake bestelden konden doneren via www.pifworld.com waar de Stichting een pagina op heeft.'

Wat is er een geweldig bedrag opgehaald! In totaal is er 520 euro gedoneerd voor de stichting.

Dankjewel Lisette, Dominique, Roselique, Tante Jacqueline en donateurs! Geweldig wat jullie gedaan hebben! Dit geld kunnen we weer voor mooie wensdagen gebruiken. Heel veel dank!Bakactie Lisette en

 

Kidsmas bij Rijswijkse Schouwburg

op .

Op zaterdagmiddag 21 december hield de Rijswijkse Schouwburg de tweede kersteditie van de Culturele Zaterdagen: KIDSMAS! Hét familie vertel- en muziekfestival in Oud Rijswijk. Het was een dag vol muzikale, theatrale en magische acts. Er was zelfs een schaatsbaan aanwezig.

Voor de voorstellingen in de theaterwagens vroeg het theater een bijdrage van € 2,50 per ticket. De volledige opbrengst was voor Stichting Lach voor een Dag. En wat is er een mooi bedrag opgehaald. Maar liefst 382,50 euro mogen wij in ontvangst nemen. Geweldig weer!

Wij bedanken de Rijswijkse Schouwburg voor dit geweldige initiatief! Dit geld kunnen we weer goed gebruiken om mooie wensdagen te realiserenKidsmas met cheque.

Studenten halen al zingend geld op

op .

En daar stonden ze dinsdagavond op het podium tijdens de boerenkerstmarkt op Avonturenboerderij Molenwaard.
Drie kanjers op een rij... Mandy, Dewi en Esmee!

Deze studenten hebben zingend geld ingezameld tijdens de kerstviering van het Rijn IJssel college in Arnhem. Wat hebben ze een prachtig bedrag opgehaald! Maarliefst 501,65 euro. Fantastisch!studenten collage

 

Geweldige opbrengst Gala 2019!

op .

In het monumentale Hulstkamp Gebouw in Rotterdam vond het derde Lach voor een Dag Gala plaats. Tijdens het gala is er een bedrag van € 80.000 opgehaald. De avond kende vele hoogtepunten, diverse artiesten zoals Arjen Baakman, The Key Sisters, Jennifer Ewbank en Lee Towers traden belangeloos op. De ruim 250 gasten genoten van het programma.

De avond begon met een verrassende flashmob, zang en dans op het eigen lied van de Stichting, door alle aanwezige cast & crew. De 10 schilderijen die door wenskinderen waren gemaakt werden daarna aan het publiek getoond en in een mum van tijd waren deze verkocht. Het begin van een hele mooie opbrengst. Stichtingvriend Jochem van Gelder leidde het panelgesprek, wat bestond uit vrijwilligers en ouders van wenskinderen. Het publiek was onder de indruk van hun ervaringen, verhalen die het belang van de stichting weer onderstrepen. Daarna was het de beurt aan, de veilingmeester van de avond, Jacques d’Ancona. Maar liefst 17 kavels wist hij op charmante wijze aan de man te brengen. Als spectaculaire afsluiter van de avond wist Lee Towers het publiek in een ware polonaise te krijgen.

Veel dank aan alle gasten, de sponsors en alle vrijwilligers. Het was een onvergetelijke avond. Bekijk hier de foto's en het filmpje van het Gala.Galalachvooreendag optreden Lee TowersLogos banner bij elkaar

Lars overhandigd trots zijn cheque

op .

19 juni was een bijzondere dag voor Lars maar zeker ook voor de Stichting.
Want..... weer zo'n kanjer! 😄
Ongelooflijk wat Lars toch ook allemaal doet voor de Stichting.

Vele pogingen later is het er zaterdag toch van gekomen. Lars kon zijn cheque uitreiken voor de Stichting. Het zat allemaal niet mee... maar Lars ging ondertussen door met geld sparen.

Lege flessen acties, onderzetters maken, pennen maken, pixelafbeeldingen maken, sleutelhangers maken e.a.. Allemaal voor de stichting en dan verkopen....

Zaterdag overhandigde Lars een cheque aan Michael van Hoorne voor de stichting met een bedrag van maarliefst € 2.213,95!
Niet te geloven toch?
Lars super dat je zaterdag helemaal uit het Hoge Noorden naar Ottoland bent gekomen. Fantastisch wat je voor de stichting al die jaren doet!! Heel, maar dan ook heel erg bedankt!😄
Je bent een kanjer! Hier kunnen we weer mooie wensdagen van organiseren.

Bekijk hier de leuke Vlog die de moeder van Lars maakte tijdens de dag van de uitreiking.
 Lars cheque uitreiken Lach voor een Dag

Ilse maakte en verkocht mondkapjes

op .

Ilse Bloemsma maakte en verkocht mondkapjes waarvan de opbrengst voor de Stichting was.
Deze week kregen we het mooie bericht van Ilse dat ze hiermee
75 euro verdiend heeft voor de stichting!

Dat is toch geweldig!! Dankjewel Ilse voor dit prachtige initiatief. Wij zijn hier zo blij mee en super dankbaar.

cheque Isle Bloemsma Lach voor een Dag

Femi verkoopt samen met Milo Hair

op .

Die Femi.... die doet het toch weer...
Femi en haar moeder Patricia zijn groot fan en zetten zich al jaren in voor onze stichting. En.... ze zijn gewoon doorgegaan.

Vrijdag is Femi weer bij haar kapper MiLo Hair Nieuwegein langs geweest voor de foto met deze mooie cheque.
In de kapsalon heeft ze samen met Myrna de kapster geluksengeltjes/ beschermengeltjes verkocht.
Ondanks dat de kapsalon regelmatig dicht moest wegens Corona hebben ze toch een geweldig bedrag opgehaald.

Een prachtig bedrag van 209,40 euro!

Wat zijn we hier weer blij mee! Dat geld kan weer goed besteed worden.
Femi, Patricia en Myrna reuze bedankt! Jullie zijn echte toppers!
Foto Femi Kapper Milohair Lach voor een Dag small

 

Ondernemer Rick verkoopt snoep

op .

Rick’s snoepkraam
Rick (9) zijn grote droom is om later een snoepkraam te beginnen. Hij is nu alvast begonnen met snoepjes te verkopen aan huis.
Rick heeft grote plannen. Hij begint voorzichtig, in kleine stapjes.. Hij heeft ook samengestelde snoepzakjes te koop. Een echte ondernemer dus.
De snoep heeft namen als: Schaterlach, een stralende lach, slappe lach.
Geweldig bedacht Rick!
De opbrengst van de snoepjes zijn nu voor Stichting Lach voor een Dag. Dat is super natuurlijk.

Rick woont in Oud-Alblas en je kunt snoep bij Rick bestellen via het sturen van een persoonlijk bericht via Facebook.
Rick veel succes met de actie! En dat gaat helemaal goedkomen met je snoepkraam!
Je bent een kanjer! 
Ricks snoepkraam vind je hier op Facebook.


Ricks Snoepkraam 1 small

Danica organiseert een garagesale

op .

En weer zo'n vrolijk bericht in de mailbox.

In verband met de vrolijke vrijdagavond show van 'Titus & Fien TV' vorige week, schreef Danica het volgende:

'Lieve fien en titus.
Afgelopen zaterdag hebben wij, danica mama en oma henny een garagesale gehouden.
Wij hebben het bedrag van 182,90 opgehaald voor stichting lach voor een dag.
Heel veel liefs danica nathalie en oma henny.'

Heel erg bedankt Danica en familie!! 

Danica garagesalejsmall

Lars is druk bezig met van alles

op .

Vrolijke vriend Lars (7) uit Beilen is heel druk bezig met sparen voor stichting lach voor een dag. Hij haalt lege flessen op voor statiegeld, verkoopt zelf gemaakte onderzetters van strijkkralen, maakt sleutelhangers van pixel en pennen gemaakt van scoobydoo.

Tijdens de uitzending van de Titus & Fien vrolijke vrijdagavondshow is bekend gemaakt dat hij nu al een bedrag bij elkaar heeft van 1.299,75 euro!! Niet te geloven, wat een groot bedrag Lars! En je gaat nog door begrijpen we! Wat geweldig zeg.
Lars komt eind dit jaar nog persoonlijk de cheque uitreiken. We zijn erg benieuwd. Lars collage small

Quint en Livia wassen auto's

op .

Naar aanleiding van de vrolijke vrijdagavondshow van Titus & Fien zijn Quint en Livia aan het klussen geslagen en mochten van opa en oma hun auto's wassen. Ze hebben het mooie bedrag opgehaald van 40 euro!
Zij stuurden ons deze mooie collage van het harde werkenQuint en Livia collage1.

Yannick en Cyriel presteren weer

op .

Onze vrolijke vrienden en Toppers Cyriel en Yannick zetten zich al een aantal jaren in voor Stichting Lach voor een Dag. Ook nu afgelopen jaar zijn ze weer actief geweest.

De vader van deze toppers schrijft: ‘In tegenstelling tot hun vorige acties hebben ze nu bij hun actie alleen een beroep gedaan op supermarkten uit het Limburgse land. Graag hadden de jongens de cheque weer persoonlijk overhandigd maar dat is in deze tijd toch iets lastiger vandaar hierbij een leuke foto met een cheque.’

Cyriel en Yannick wat een geweldige prestatie weer. Met dit geld kunnen we mooie wensdagen organiseren. Heel erg bedankt! Echt top!

Cyriel en Yannieck vierkant

Statiegeldactie Hoogvliet Supermarkt

op .

Buitengewoon bijzonder... Op woensdag 27 mei overhandigde adjunct-directeur Sebastiaan van Duijn van Hoogvliet supermarkt een cheque t.w.v. € 37.000 aan Michael van Hoorne voor onze Stichting.

Vier maanden lang heeft de statiegeldactie in de winkels van Hoogvliet geduurd. Klanten van de supermarkt konden na het inleveren van lege flessen ervoor kiezen het statiegeldbedrag te doneren aan het goede doel... en dat deden ze massaall  

Met dit fantastische bedrag kunnen wij weer vele prachtige wensdagen organiseren. Aan Hoogvliet én al haar klanten: dank jullie wel voor jullie steun aan onze stichting.

Lees meer: https://bit.ly/2zs6mEhHoogvliet supermarkten stichting Lach voor een Dag

 

Lena & Anouk doen mee met BVQ op TV

op .

Lena en Anouk zijn beste vriendinnen en houden wel van een uitdaging. Zo hebben ze meegedaan met de Beste Vrienden Quiz van de NTR. 

Met dit spel konden ze geld verdienen, een gedeelte voor henzelf maar ook een gedeelte voor het goede doel. En Hoera! Dat goede doel waren wij! Wat geweldig!

Hou deze twee dames in de gaten want ze komen ver. Halen ze de finale? We gaan natuurlijk allemaal kijken.

De afleveringen zijn allemaal al opgenomen en Lena en Anouk weten het al... maar... het is nog groot geheim.

Donderdag 16 april is de eerste aflevering te zien, met vervolgens uitzendingen op 17, 20, 21 en 22 april. Aanvang steeds om 17.25 uur op NPO 3.

Lena en Anouk wij wensen jullie heel veel succes!!!

Lees hier het complete krantenartikelLena en Anouk beste vrienden QuizfotoKontaktvk

 

Stagiegeldactie Plus Alfred Koehoorn

op .

Afgelopen 3 maanden hebben ze bij supermarkt Plus Alfred Koehoorn in Hendrik Ido Ambacht een statiegeldactie gehouden voor onze stichting Lach voor een Dag.

Er is hierdoor weer een heel mooi bedrag ingezameld van maarliefst 330,64 euro.

Onze vrijwilligster Diana heeft in samenwerking met de supermarkt de actie opgezet. Helaas vanwege de omstandigheden geen cheque uitreiking maar in plaats daarvan heeft Diana een collage gemaakt.

Diana en supermarkt Plus Alfred Koehoorn heel erg bedankt voor dit mooie initiatief!

Diana statiegeld Plus

Warme kerst bij BS De Borne

op .

Basisschool De Borne in Tilburg heeft tijdens hun kerstviering geld opgehaald voor Stichting Lach voor een Dag. De kinderen van één van onze vrijwilligers zitten daar op school en hadden dit idee geopperd!

De kinderen hebben een gezellige warme winterse avond georganiseerd met een bingo en daarbij is het fantastische bedrag opgehaald van maar liefst € 812,58!

Wat is dit weer mooi, en wat zal dat een gezellige avond geweest zijn. Alle ouders en kinderen heel erg bedankt voor jullie bijdrage! Super!Foto chequeuitreiking BS Borne

Goud voor Gouden Bruidspaar

op .

Goud voor Gouden Bruidspaar

Afgelopen zaterdag vierden Ate en Henny hun 50-jarige huwelijk met als kadotip een gift voor Stichting Lach voor een Dag. Dat noemen wij Dubbel Goud! Er is maar liefst een bedrag opgehaald van 1080 euro!

Ate en Henny wij feliciteren jullie met jullie 50 jarige huwelijk en wensen jullie nog heel veel geluk. Natuurlijk heel erg bedankt voor dit geweldige initiatief en ook jullie gasten heel erg bedankt voor dit prachtige bedrag!Ate en Henny van der Zaag small

Femi maakt beschermengeltjes

op .

Onze trouwe stichtingvriendin Femi is weer lekker aan het knutselen geweest. Ze heeft dit keer hele leuke beschermengeltjes gemaakt en verkocht.
De opbrengst was maar liefst € 124,50.

Femi wat ontzettend goed weer van je! Super! En wat zien ze er leuk uit! Heel veel dank!!Femi verkoopt beschermengeltjes

Hannah schenkt verjaardagsgeld

op .

Mevrouw Hannah Hart werd onlangs 90 jaar en hoe mooi is het dat ze haar verjaardagsgeld schenkt aan Stichting Lach voor een Dag.
Danielle, één van haar dochters, vertelt: 'In aanloop van de verjaardag hebben Hannah en haar dochters, waarvan ik er een van ben, overlegd wat en hoe te vieren. Hannah is niet zo van het vieren namelijk, maar 90 jaar bereiken is toch wel een heugelijk feit. Met de mensen die haar lief zijn hebben we dit gevierd en een geweldige middag gehad in een fijne knusse gelegenheid met een hapje en een drankje.

En dan komt natuurlijk altijd de vraag, wat wil je voor je verjaardag mama? Maar na een goed en mooi leven valt er eigenlijk niet zoveel meer te wensen. Wel wilde onze moeder graag iets bijdragen aan kinderen die wel een leuk uitje kunnen gebruiken omdat ze ziek zijn of het moeilijk hebben. En daar kwam Stichting Lach voor een Dag in beeld.  De gezamenlijke bijdrage van alle feestvierders bedroeg maar liefst 590 euro.'

De Stichting en de kinderen wensen Mevrouw Hart nog mooie jaren in goede gezondheid en danken haar en alle gasten voor dit mooie bedrag wat we weer kunnen gebruiken voor mooie wensdagen.foto moeder Danielle Hannah Hart bewerkt

Meer artikelen...

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input