Cyriel en Yannick - het hele jaar door!

op .

 ACTIE!!  ACTIE!!

13 juli 2018 - nieuwe actie Cyriel en Yannick!!!

Verkoop items beschikbaar gesteld door diverse bekende Nederlanders! De opbrengst is geheel voor de stichting.
Bied ook mee op deze leuke cd's, dvd's, boeken ea
Items van Karin Bloemen, Wolter Kroes, Jandino, Carry Slee ea 
--

Het verhaal van Cyriel en Yannick:

Kanjers Cyriel en Yannick zamelen het hele jaar door geld in voor Stichting Lach voor een Dag! Lees hier waarom.....

Marino, vader van Yannick en Cyriel: 'Onze oudste zoon Cyriel heeft op Zaterdag 26 november 2016 van Stichting Lach voor een Dag een wensdag gehad op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell. Hier is ook zijn jongere broertje Yannick bij betrokken. Er is de hele dag een piet met de jongens mee gegaan. Deze piet is overal met de jongens in geweest. De hele dag hebben de jongens genoten van alles wat er met hun gedaan is! Wij als ouders zagen weer eventjes die glimlach op het gezicht van onze jongens iets wat we lang niet meer gezien hadden!

Op de terugreis naar huis kwam het idee: wij willen er voor gaan zorgen dat nog meer zieke kinderen kunnen genieten van zo'n geweldige leuke dag. Wij als ouders kunnen het idee dat de jongens iets terug willen doen voor de stichting alleen maar toejuichen!

Eenmaal thuis kwam al snel het idee: Waarom vragen we gewoon niet aan verschillende supermarkten of de klanten gedurende een bepaalde periode hun statiegeldbonnen willen doneren aan Lach voor een Dag? Gelukkig hebben de jongens een aantal supermarkten bereid gevonden hun te helpen met de actie voor de stichting!

Daar hebben het onze jongens het niet bij laten zitten. Ook waren ze actief op een plaatselijke Paasmarkt waar de winkeliers is gevraagd voor een vrijwillige bijdrage aan de Stichting. Verder hebben Cyriel en Yannick op diverse andere plaatsen, waar wij met ze zijn geweest, winkeliers gevraagd voor een bijdrage aan deze geweldige Stichting. Zo zijn ze heel 2017 bezig geweest om geld in te zamelen voor de Stichting!

Op zaterdag 30 december 2017 stond Van Hoorne Entertainment met hun productie Hans & Grietje De Musical in het theater in Heerlen. Hier is de cheque met het geweldige bedrag van 1.110 euro overhandigd aan de cast. Cyriel en Yannick blijven zich heel graag inzetten voor de Stichting! Inmiddels zijn ze al aardig op weg om wederom een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan Lach voor een Dag.

Wij als ouders zijn de mensen die bij de Stichting werken voor maar ook zeker achter de schermen nog altijd zeer dankbaar wat ze voor onze jongens gedaan hebben!

Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd!!!'Cyriel en Yannick

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input