Zelfstandigenbouw schenkt 7500 euro

op .

Bijzondere gift!
Alle giften zijn bijzonder en hebben vaak een reden. Er is geld ingezameld of bedrijven sponsoren omdat ze onze stichting een warm hart toedragen. Dit is er weer zo één. Zo geweldig. Zo bijzonder.....
Harald van Beest, van Van Beest Timmerwerk , is een vakman in de bouw. Tevens is hij bestuurslid van Zelfstandigen Bouw, waar Lydia Bos directeur van is.

Harald is deze weken hard aan het werk op Vakantiepark Molenwaard waar hij hoorde over Stichting Lach voor een Dag.
Harald vertelde enthousiast aan Lydia over de Stichting en de mooie wensdagen die de stichting organiseert.

En zo kon het gebeuren dat op woensdag 28 april, na afloop van een dag hard werken (Lydia was samen met Harald hard aan de slag), Lydia en Harald spontaan een cheque overhandigden aan Michael van Hoorne.

Een cheque van maarliefst 7.500 euro!

Het enthousiasme van Harald werkte zo aanstekelijk op Lydia van Zelfstandigen Bouw dat deze spontaan besloot de stichting dit prachtige bedrag te schenken. Wat een verrassing!

Wie/Wat is Zelfstandigen Bouw? Zelfstandigen Bouw komt op voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Een unieke organisatie die de ondernemer in de bouw compleet ontzorgt. 

Je kunt er o.a. terecht voor je:
o Rechtsbijstand
o Voorziening bij Arbeidsongeschiktheid
o Collectieve Ongevallenverzekering
o Belangenbehartiging

Harald en Lydia heel erg Bedankt met deze spontane en Geweldige gift. Hiermee kunnen weer mooie wensdagen georganiseerd worden. 😃

chequeuitreiking zelfstandigenbouw

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input