Skip to main content

Uitgelicht

Tim - Oktober 2023

‘Afgelopen zondag was het zover, de verwendag van Tim. De dag begon vol spanning want wat gaat er gebeuren. En toen was het zover, ineens stond er een limousine voor de deur en stapte de chauffeur samen met de Lakei (Hennie en Roxanne)  uit en werd de rode loper uitgerold. De dag kon beginnen. e

Onderweg in de limousine werden we als echte VIP behandeld. Voor de dorst was er natuurlijk kinderchampagne en iets lekkers te snoepen.

Bestemming was theater de Stoep in Spijkenisse, een mooi theater waar we wederom als VIP werden ontvangen door Diana. Eenmaal binnen kregen we onze eigen VIP ruimte waar we een heerlijke poffertjes-pannenkoeken lunch als verrassing kregen aangeboden.

Er was voor Tim een speciaal op maat gemaakt Tobias kostuum welke hij mocht aantrekken, wat hij geweldig vond.

Nog voor de musical begon mochten wij de cast ontmoeten, wat een leuke ervaring was. Ineens sta je op het podium tussen alle musicalsterren en Tim maakte daar gelijk volop gebruik van. Hij had allerlei vragen en wilde precies weten hoe het decor in elkaar zat.

Tim fotocollage lach voor een dag

Na het bezoek op het podium gingen we onderweg naar de zaal waar we de musical Rapunzel hebben bekeken. De musical was geweldig, heel veel gelachen om alle grapjes en wat zongen ze mooi. Tijdens de show vroeg Tim nog aan mij; ‘hoe kan het dat ze ineens bovenin de molen staan, want ik heb net daar gekeken en zag helemaal geen trap?’ Deze vraag kon hij dan ook mooi stellen aan het einde van de show.

Want als verrassing kregen we na de show een taart en kwam de gehele cast nog naar onze VIP ruimte om te vragen hoe wij de show vonden. Als extra verrassing hadden ze nog cadeautjes meegenomen.

Tim, Julia en wij als ouders hebben echt een top dag gehad. Wij willen de stichting lach voor een dag dan ook heel erg bedanken voor deze onvergetelijke ervaring. Een mooie herinnering waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

Diana, Henny, Roxanne, Lemone en de volledig cast van Rapunzel heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de gezelligheid. Want een glimlach op ons gezicht hebben wij zeker heel de dag gehad.