Skip to main content

Uitgelicht

Sharona - april 2023

Zondag 16 april 2023…. Het was zover. Sharona haar Wensdag. Sharona wist dat de limousine haar op zou komen halen, maar toen ze hem eenmaal zag... werd ze zenuwachtig en vond ze het spannend 😃. De deurbel ging en daar stonden lakei Veronique, chauffeuse Els en fotografe Joke. 

Na de kennismaking alles in de limousine, inclusief rolstoel, en eenmaal op weg had Sharona haar plekje gevonden, en werden wij heerlijk verwend met heerlijke broodjes en drinken. Wat goed georganiseerd! En wat hadden wij een lieve lakei. Sharona en haar zus Jeneva konden het heel goed vinden met Veronique.

Bij theater de Mythe in Goes aangekomen werden we verwelkomt door vrijwilligster Tanja. Zij nam ons mee naar een VIP-tafel, speciaal voor ons aangekleed, zo leuk. 

lachvoor een dag fotocollage Sharona

Slingers en ballonnen, en een mooie brandweerman Sam taart! Echt op en top geregeld. We hebben gesmuld van de heerlijke taart. Voor Sharona was er ook nog een supermooi brandweerman Sam pakje, met een brandweerhelm. Ze vond het geweldig!

Voordat de voorstelling begon mochten wij ook nog op het toneel, en achter de schermen, kijken. Sharona had constant een brede glimlach op haar gezicht.  Wat voelt het heerlijk om je kind zo te zien genieten. Ook haar zus, Jeneva, was aan het genieten.

Natuurlijk was er ook een ontmoeting met Brandweerman Sam, en kregen de zusjes beide, van de cast, een tas met allerlei verassingen. Het feest kon niet op.

En dan de voorstelling.... Zingen, dansen zo enthousiast, normaal is Sharona best bang voor harde geluiden maar met haar koptelefoon op, verliep het helemaal vlekkeloos en genoot Sharona optimaal. 

Na afloop mocht ze nog eens met de hele crew op de foto, ze was zo enthousiast…. prachtig.Tanja vertelde dat er nog een verassing was. We gingen bij Hotel-Brasserie Katoen nog gezellig wat drinken met heerlijke hapjes en patatjes. Hier maak je onze "Sharona'tje" enorm blij mee.

Gezellig zitten napraten met onze fotografe, chauffeuse, lakei en Tanja. Mijn dametjes genoten optimaal. En papa en mama ook!!!! Wat is deze dag super tot in de puntjes zo goed in elkaar gezet voor ons.

We willen jullie enorm bedanken voor deze prachtige ervaring. We hopen dat jullie nog veel kindjes gelukkig kunnen en mogen maken. Dat is bij ons zeker gelukt.