Skip to main content

Uitgelicht

Seppe - April 2023

De raket ging op de auto (skibox :)) en dan weten onze kinderen hoe laat het is, we gaan op vakantie! Op  pad dus, na een week school, stond er een georganiseerd en ontspannen weekend voor allen op de agenda. We kwamen aan en werden met een grote glimlach begroet en begeleid naar ons huisje waar de kinderen als uitgelaten op de chocolade eieren afsprongen! Het was namelijk bijna Pasen, dus het was dubbel feest!

Na het verdelen van de bedden konden we beginnen aan het eten. Dat was verzorgd, aan echt alles was gedacht. Daarna de kids lekker naar bed, lichtelijk gespannen vol verwachting wat de volgende dag ze zou brengen.

Het liep een beetje anders, ons zoontje moest onverwachts naar de HAP voor medicatie. De dames van de organisatie stonden wederom om 07:00 uur voor ons klaar. Wat ze niet wisten is dat we voor het eerst onze kinderen bij onbekenden moesten achterlaten. Maar we deden dit door de warme ontvangst, en de zichtbare zorg en liefde waarvoor we dat weekend samen waren gekomen met een gerust hart.

lachvoor een dag fotocollage Seppe12

Gedurende deze tijd werden we van hun avonturen op de hoogte gehouden en gelukkig konden we ons in de middag herenigen en samen de dag verder beleven. Even bijkomen van de schrik voor Papa en Mama kon ook nog want er was 1-op-1 begeleiding voor de kinderen geregeld. Alle aandacht voor het hele gezin dus. Zo konden we alsnog genieten van ponyrijden, tractor rijden, Mike en Molly, Fien en Teun, konijn Teddy en pannenkoeken en ijsjes :). Een echt feestje dus!

De kinderen waren zo op hun gemak dat ze ook gewoon samen met hun begeleiding met de bus mee naar het park wilden en al helemaal niet meer mee met Papa en Mama.

Daarna was er nog een gezellig samenzijn in de binnenspeeltuin en werden de kinderen in de avond nog eens in het zonnetje gezet met cadeautjes, dus naast de Paashaas, was het net Sinterklaas! De volgende dag scheen de zon, en konden we na het verzorgd overdadig ontbijt nog lekker het park afstruinen naar leuke activiteiten. Het werd een vlieger maken in de kas, en daarna hard rennen om hem de lucht in te krijgen!

Als je als gezin de liefdevolle persoonlijke aandacht en zorg van dit team mag ervaren kan ik niet anders zeggen dan dat de warmte ervan afstraalt! Een herinnering is voor altijd geboren en de knuffels van Fien en Teun liggen veilig hier in ons huis in de kinderbedjes en slapen iedere nacht mee. Bedankt voor alles!