Skip to main content

Uitgelicht

Noelle - juni 2023

Noëlle bleef maar gissen.. waar gaan we toch naartoe?! Het zou een mini vakantie'tje zijn én om nooit te vergeten, dat wist ze in ieder geval al! Ze hoorde papa weer ergens met iemand praten, ja, nu dacht ze toch echt dat ze iets op had gevangen, maar nee, helaas, weer niet! Het bleef toch bij gissen..
Eindelijk was het dan zover, s'ochtends bij het ontbijt hoorde ze dat het vandaag zover was, eind van de middag zouden ze vertrekken! Spannend! Nog even wachten tot papa uit zijn werk kwam en dan hup de auto in:)

Na het avondeten was het dan zover, bepakt en bezakt reden ze het dorp uit, stiekem waren Noëlle en haar broertjes best al een beetje moe, maar ze voelden er niets van natuurlijk. Toen ze al even in de auto zaten op dezelfde weg als naar het ziekenhuis zei papa ineens tegen de auto: bestemming Molenwaard. Toen kwam er ineens een luide kreet vanaf de achterbank: ‘Ik Weet Het!! We gaan naar Fien en Teun!’ Dat is hier in de buurt wist ze.. Ze was niet meer op een ander idee te brengen, en met 10 minuten waren we dan eindelijk op het fantastisch mooie vakantiepark Molenwaard! Snel mee met papa om in te checken en daarna snel de onwijs mooie Chalet met écht Fien en Teun stapelbed bekijken, dikke pret met haar broertje samen:).

De dag erna was het zover. Na een heerlijk ontbijt waren ze al vroeg buiten aan het spelen toen daar ineens een echte reuze Limousine aan kwam rijden, er stapte een hele lieve Lakei uit en die zocht naar Noëlle. De rode loper rolde uit door de super chauffeur, wat onvergetelijk was dat zeg.

Noelle stichting lach voor een dag wensweekend

Op de Avonturenboerderij stond ook Monique voor ons klaar, wat een feest was het. Noëlle viel van de ene verrassing in de andere! Van een echte Fien outfit tot speciaal 3 rondjes op de pony. De geweldige Fien en Teun show op de eerste rij met picknick niet te vergeten. Wat is ze in de watten gelegd, geen woorden voor!

Niets was te gek, een Echte Wensdag te noemen die ons voor altijd zal heugen als een fantastische dag/weekend. Dat kan ook niet anders gezien het hele huis nu uit Fien en Teun attributen bestaat :).

Terug op het Vakantiepark hebben we ook echt enorm genoten van nog twee dagen vol avontuurlijke gezelligheid, met Fien en Teun ontbijten, en in het zonnetje lekker spetteren bij de waterspeeltuin, en natuurlijk de Speelschuur nog in, wat een feest was dit! Toen alles weer ingepakt werd was de boodschap heel duidelijk: Wij willen blijven!
Dus één ding is zeker, we komen absoluut terug. Voor de Stichting niets dan lof, wat een organisatie en tip-top geregeld was dit.

Als kers op de taart nog een prachtig fotoboek met alle geniet-momenten, die zal nog vaak open worden geslagen met een warm hart.