Skip to main content

Uitgelicht

Bodhi - augustus 2023

Vol enthousiaste spanning reden wij richting het Vakantiepark Molenwaard. We hadden geen idee wat voor weekend wij tegemoet zouden gaan en lieten ons volledig verrassen.

Nou, dat is gelukt!

De kinderen (en wij ook) vonden het huisje aan het water fantastisch. Bodhi zit in een rolstoel maar er was een oprijplank neergelegd zodat wij toch in het huisje konden.’s Avonds heerlijk gegeten in het restaurant en echt genoten van ontspannen samen zijn. Wat is dat welkom zeg na jaren van intensieve zorg!

Zaterdagochtend stond er ineens een lakei aan de deur, of wij mee gingen naar de Avonturenboerderij?Wij spiekten om de hoek en zagen een hele gave limousine staan!! Via de rode loper mochten we er met z’n allen in, de rolstoel werd achterin gezet. Bodhi en zijn zusjes vonden het fantastisch.

Ondanks de regenachtige dag hebben we een ontzettend leuke dag gehad op de Avonturenboerderij! Er werd heel fijn rekening gehouden met het verdelen van de (beperkte) energie.’s Avonds waren we op tijd terug voor de Fien & Teun parade en na een rustmomentje hebben we de dag afgesloten door gezamenlijk gezellig frietjes en pizza te gaan eten.Wat een feest!

Bodhi collage lach voor een dag

Moe maar voldaan gingen de 3 mini’s slapen. Zondag de Fien & Teun ontbijt/brunch, was echt superleuk! En Bodhi had zichzelf een rol in de keuken toebedeeld en wond alle medewerkers om zijn vinger haha!

De rest van de zondag was de kers op de taart van dit heerlijke weekend. Met het zonnetje aan het water lekker spelen en genieten. Wat bijzonder dat dit bestaat en mogelijk gemaakt wordt voor gezinnen zoals wij.

Wij zijn echt ontroerd en geraakt en heel dankbaar.