Skip to main content

Uitgelicht

Loïs en Merijn - november 2023

Wensdag Merijn & Loïs

Via Sandra, die we leerden kennen bij het vakantiehuis van het kinderfonds, hoorden we van de stichting Lach voor een dag en zodoende gaven we Merijn en Loïs op.
We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar we werden uitgenodigd voor het Sint weekend met elkaar. De voorpret begon al snel, want Loïs haar lievelingsmuziek en uitstapje is Fien & Teun. Ook Merijn keek thuis al naar de filmpjes en gebaarde de liedjes mee.

Toen we aankwamen werden we super ontvangen door Sandra en Britt. Eenmaal in onze huisje gekomen, begon het feest. Ballonnen, cadeautjes, een gedekte tafel en boodschappen en een onwijs gezellig huisje, alles voor een geslaagd weekend. Loïs heeft met open mond alles bekeken in het huisje en kon haar geluk niet op toen ze in het lekkere Mike en Molly bedje mocht slapen.

We hoorden dat we om 8:30 klaar moesten staan en nog niet moesten eten. Allemaal toch een beetje zenuwachtig te wachten, hoorden we opeens een hoop gebonk. Wat bleek, Piet Fabiënne en Piet Amber kwamen ons halen voor een Sinterklaas ontbijt en de kinderen kregen een prachtig pietenpak aan en een eigen snoepzak. De pieten bleven de hele dag bij ons en hebben echt het mede tot een geweldige dag gemaakt.
Na het ontbijt, waarbij zelfs sint voorbij kwam, gingen we met een bus naar de boerderij. Ondanks het weer was het hartstikke leuk. We zijn naar de shows geweest en Merijn en Loïs genoten enorm en zijn niet van de zijde van de pieten
geweken. Wensdag Merijn en Loïs 2023 1

Ondertussen heeft Britt alles vastgelegd met foto’s en zorgde Sandra ervoor dat alles goed verliep.

Tussen de middag aten we een heerlijke pannenkoek en na nog een show was het tijd om terug te gaan.

Hierna hadden we even een rust momentje en werden we om half 5 weer opgehaald door de pieten en gingen we naar de parade. Erna werd er nog gespeeld in de speelschuur en werd er lekker patat gegeten.
Toen we dachten dat het klaar was, kwamen de pieten en Britt en Sandra nog langs met een zak met cadeautjes.

Vervolgens hebben we zondag nog een super fijne dag beleefd op het vakantiepark met elkaar. Schaatsen, pony rijden en nog een keer spelen in de speelschuur, de dag vloog om!

We kunnen terugkijken op een weekend met een lach. Merijn en Loïs hebben echt enorm genoten en wij als ouders dus ook.

Onwijs bedankt voor alle organisatie voor dit enorme verwen weekend! Alles was tot in de puntjes toe geregeld. Zowel vanuit de stichting Lach voor een Dag, als het Familieresort en Avonturenboerderij Molenwaard.
Een ervaring om nooit te vergeten en waar we altijd met een lach aan terug zullen denken.