Skip to main content

Uitgelicht

Javi - november 2023

Maanden keken we er naar uit en ineens was het zover. We gingen naar vakantiepark Molenwaard voor het Sinterklaasweekend.
Helemaal vanuit het zuiden......naar uhm...waar? Ottoland!
En daar stonden ze hoor, de toppers van stichting lach voor een dag, en wat voelden wij ons welkom vanaf de allereerste seconde !
We reden over het park, wat een mooie huisjes.... we zullen toch niet een huisje aan het water krijgen vroegen we ons hardop af. Wow toch wel!


Voor ons eten was goed gezorgd, het hele aanrecht lag vol met allerlei lekkers. We hadden zelf ook wat brood vanuit huis mee, maar Javi heeft de eendjes vanaf ons balkonnetje heel goed verzorgd, Een super deluxe 6 gangen brood menu voor de eendjes. Kadootjes al bij aankomst. Wat leuk een Fien en Teun sint pop.
Zo eerst even bijkomen van de lange autorit. ‘s Avonds hebben we lekker gegeten, ons was verteld dat we op zaterdag vroeg moesten klaarstaan, dus op tijd het bed in.
De zaterdag breekt aan.....eerst natuurlijk weer goedemorgen zeggen tegen de eendjes en hun ontbijt geven. Spannend wat gaat er gebeuren.
"Daar wordt aan de deur geklopt" spannend.....
Javi door het dolle....."daar is Piet"Javi wensweekend lach voor een dag sint


"Pietje Ghislaine werd meteen Javi's beste vriendje. En Javi....die werd een mini pietje. Wat een mooi pakje kreeg hij aan.
We gingen op weg naar het ontbijt. Een super deluxe ontbijtbuffet stond ons op te wachten, wat hebben we lekker gegeten, Javi en grote zus Lisa werden nog mooi geschminkt en ook Sinterklaas kwam. Javi was supertrots dat hij de staf mocht vasthouden. "nu ben ik een echte piet heh mam"
Op naar de bus....een hele grote bus. Javi mocht kiezen waar we gingen zitten. Fijn naar boven want dan kan je alles supergoed zien. Op naar de avonturenboerderij. Wat hebben we veel geleerd en gezien. Ook hebben we een show van Teun en Fien gezien en toen kwam Sinterklaas weer. Wow wat een feest. Pannenkoeken eten jammie. Even lekker opwarmen want het weer zat niet mee die dag.


Toen was het weer tijd om terug te gaan naar ons huisje, daar zijn we verder gaan opwarmen om vervolgens s’avonds naar de parade te gaan kijken. Wat was dat mooi! Flink gezwaaid naar Teun en Fien, Mike en Molly, Sebastiaan en Stip. Uiteraard ging Javi met iedereen op de foto.
Het hele vakantiepark was al in de kerstsfeer.....zoveel mooie lampjes en een echte schaatsbaan, maar eerst, lekker eten in de speelschuur. Frietjes met snacks en tussendoor spelen in de indoorspeeltuin. Ook hier kwam Sinterklaas weer even op bezoek.

Na heel veel frietjes eten moet je ook even sporten. Op naar de schaatsbaan. Brrr koud, maar het lukte Javi om zelf even een stukje te glibberen over het ijs.

Op naar het huisje, het werd al laat maar oh wacht wat is dat nu.....een hele grote zak met kadootjes....wat een feest.
Aan alle goede dingen komt een einde, zo ook aan deze fantastische mooie dag.

Afscheid nemen is niet leuk! We gaan dit nooit vergeten.