Skip to main content

Uitgelicht

Micha - December 2023

Vandaag stond de wensdag van Micha ingepland.

Deze wensdag werd geregeld door de stichting ‘lach voor een dag’.Een uur voordat we opgehaald zouden worden, vertelde we de kinderen (Sanne en Micha) dat het een leuke dag vol verrassingen zou worden. Een mooie wensdag omdat Micha al vanaf (voor) zijn geboorte tobt met gezondheidsproblemen en hierdoor het ziekenhuis al ontelbare keren van binnen heeft gezien, met alle nare ervaringen die daarbij komen kijken.

En een dag vol verrassingen werd het! Het begon al met de grote limousine die voor kwam rijden. De rode loper werd uitgelegd en we mochten met z’n vieren plaats nemen in de limo.

Als echte V.I.P’s werden we naar Spijkenisse gereden, waar we bij het theater hartelijk ontvangen werden door Diana, die deze dag had geregeld.We werden meegenomen naar een ruimte die speciaal voor Micha (ons) gereserveerd was en daar stond een prachtige Titus en Fien taart met Micha zijn naam erop. Ook waren er broodjes en andere lekkernijen geregeld, waar we van konden genieten. Maar daarmee hielden de verrassingen niet op….Voor Micha was er een op maat gemaakt Titus-pak en voor Sanne een Titus en Fien shirt met haar naam erop.

Micha wensdag lach voor een dag

Na het eten mochten we (voordat de show begon) bij Titus en Fien op het podium gaan kijken, waar Micha en Sanne even met ze konden kletsen en ze nog een tas met kadootjes kregen van Titus en Fien zelf.

Hierna mochten we de zaal in om naar de show te gaan kijken, waar we weer erg van genoten hebben. Na de show nog even op de foto met Titus en Fien, daarna nog wat drinken en toen met de limo weer naar huis.

Wat was het een prachtige dag. Deze stichting heet niet voor niets; lach voor een dag, want de lach is geen moment van het gezicht van Micha afgeweest, behalve dan als er een nieuwe verrassing kwam en hij weer vol verbazing stond te kijken. Vervolgens kwam zijn lach weer terug.

Wat was het mooi om Micha en ook Sanne zo te zien stralen en genieten. 
We zijn ontzettend dankbaar dat Diana en de andere van deze stichting, maar ook Titus en Fien, allemaal bijgedragen hebben aan deze fantastische dag.

Woorden schieten tekort, maar twee dingen zijn zeker.
Het was een dag met een lach en een dag om noooit meer te vergeten.

Nogmaals bedankt allemaal 😘