Skip to main content

Uitgelicht

Jack - februari 2024

De moeder van Jack schrijft....

Een dag met een Lach
Zaterdag 10 februari.... Jack en zijn zusje Lola stonden vol spanning te wachten voor het raam. Mama had verteld dat zij een verassing-dag zouden krijgen en dat we door iemand werden opgehaald. Maar een limousine had natuurlijk niemand verwacht. Nou hop daar gingen we op naar de verassing. We kregen zelfs (kinder)champagne en leken wel heuse filmsterren.

Aangekomen in Den Haag stapte we in de groene wereld van Titus en Fien.
Een heerlijke taart en lunch stonden al voor ons klaar. Als kers op de taart kwam er zelfs een heel Titus pak tevoorschijn. Die trok Jack snel aan en op naar het toneel voor de “meet and greet”.

WEnsdag Jach fotocollage lach voor een dag


Wat was Jack blij om Titus en Fien te ontmoeten, en zelfs even met ze te praten. Ze hadden zelfs ook wat cadeautjes voor Jack en Lola! Titus maakte leuke grapjes volgens Jack en speelde zelfs nog even op het drumstel. Daarna heerlijk van de knotsgekke show genoten. We lachten, zongen en dansten wat af.

Helaas was de dag al snel voorbij, maar chauffeur Els had nog een verassing een stopte bij de Mac Donalds.
Met volle buikjes en een tevreden gevoel werden we naar huis gereden.

Vrijwilliger Tanja, chauffeur Els, lakei Ghislaine en fotografe Diana jullie zijn toppers! Bedankt voor jullie hartverwarmende inzet, dit voel je aan alles!