Skip to main content

Uitgelicht

Nova en Roos - februari 2024

De wensdag! Nova en Roos wisten nog van niets, alleen dat ze om 13.30 uur klaar moesten staan. Nova riep al gauw "ik hoop dat we worden opgehaald door een koets of een limo"😊.
Dus toen om 13.30 uur de limousine aan kwam rijden, was dat een juichmoment! De rode loper werd uitgelegd en toen lakei Linsey en chauffeur Folkert voor de deur stonden was de wensdag echt begonnen! Roos vond het even heel spannend maar ging vrolijk mee de limo in.

En toen was het nog even afwachten voor de meiden waar we heen zouden gaan. In de limo werden hints gegeven en het theater werd geraden. Maar dan nog de vraag welke voorstelling. Toen we eenmaal in Barendrecht voor de deur van het theater aankwamen, begon de spanning toe te nemen. Binnen werd al snel duidelijk welke voorstelling, Rapunzel De Musical.

Maar eerst nog naar onze V.I.P ruimte. Hier was een Rapunzel-taart, drinken, chips en snoep. En ook nog knutselspullen en make-up. Alle ingrediënten voor een heerlijk middag. De mooi op maat gemaakte Rapunzeljurkjes kwamen tevoorschijn en Nova heeft het gelijk aangetrokken, fantastisch. En wat mooi dat dit door vrijwilliger Lemone gemaakt is. Roos keek even de kat uit de boom maar uiteindelijk ook omgekleed en toen was ze toch wel heel trots.

nova en Roos 1 lach voor een dag

Daarna hadden we een meet en greet met de cast. Dit vonden ze allebei even heel spannend, maar ook heel bijzonder. Want waar iedereen in de foyer stond te wachten, mochten wij door het poortje om backstage te gaan. Kennisgemaakt en een praatje gedaan en uiteraard ook nog een paar mooie foto’s. Onder andere door de fotografen Jet en Michel.

Daarna nog even terug naar onze V.I.P ruimte, wat drinken en op naar de voorstelling. We hadden een mooie plek midden in het theater en hebben genoten van de voorstelling.
Veel gelachen!
Daarna mochten we nog aanschuiven in het restaurant. Friet met snackjes. Dat lusten de meiden wel (en wij ook). Tijdens het eten kwam de cast ook nog gezellig. Als verrassing kregen de meiden nog een mooi tasje met leuke cadeautjes.


Wat een dag, zo fijn en mooi met alleen maar lieve mensen. Bijzonder en dankbaar dat wij hiervoor in aanmerking kwamen!