Skip to main content

Uitgelicht

Mathis - maart 2024

Ik was met mijn gezin een weekend naar Fien en Teun. Ik was met papa, mama, Mathis, Nand en Fauve. Het was heel erg leuk daar! Ik ben naar Avonturenboerderij Molenwaard geweest. Het was een wensweekend van Stichting Lach voor een Dag. Ik was daar omdat Mathis een aandoening heeft. We werden hartelijk ontvangen, en naar ons huisje gebracht. Toen we binnenkwamen, stonden er allemaal cadeautjes op de bank en allemaal eten in de keuken. We waren er met Pasen, dus er stond ook een mandje met paaseieren op tafel.

Fam Bimbergen mei 2024 Mathis collage

De volgende dag werden we opgehaald om lekker te ontbijten. Er was een groot buffet om lekker van te smullen. Toen we vol zaten, werden we opgehaald door de bus om naar Fien en Teun te gaan. We hadden een leuke dag en aten een pannenkoek als lunch. Er was een speciaal team dat de hele dag met ons mee op pad ging en zelfs foto’s maakte. Mathis kon er ook een poosje bij zijn en ging toen terug naar het huisje om uit te rusten.

‘s avonds gingen we nog in de binnenspeeltuin spelen en lekker samen eten met andere gezinnen die er ook waren. Aan het einde van de dag kregen we allemaal nóg een cadeau. Op zondag konden we nog een keer terug naar de Avonturenboerderij en nog wat attracties doen. Ook bekeken we nog een keer de show van Fien & Teun. Mathis vond die ook heel leuk!

Dankjewel voor een ontzettend fijn weekend!